Wil je kennismaken met handbal of lid worden van onze vereniging? Je bent van harte welkom. Om kennis te maken met deze leuke teamsport mag je drie [3] keer gratis komen meetrainen. Beginnen kan op elk gewenst moment, ook tijdens het lopende seizoen. Ook JONGENS zijn, in overleg vooraf vanaf ca. 7 jaar van harte welkom.

Wil je komen meetrainen, dat kan. Sportkleding is het enige wat je nodig hebt.

We vinden het wel fijn als je dit vooraf even doorgeeft zodat wij onze train[st]ers kunnen informeren. Ook kunnen we jou, of je ouders dan van de juiste informatie voorzien. Je kunt ook een E-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmelden als lid bij onze vereniging gaat als volgt:

Onder de button WORD LID vind je het aanmeldformulier.

Download dit, vul het in en lever het in bij je train[st]er of coach.

Als lid van onze vereniging willen we jou informeren over een aantal belangrijke, algemene zaken.

Daarvoor hebben wij een informatiebulletin samengesteld.

Lees dit infobulletin op je gemak door.  Hebben jij of je ouders vragen, neem dan contact met ons op.

What do you want to do ?
New mail